(sushi) Lansering…

I går hadde vi lansering av bubble tea, hvor det var overraskende MANGE gjester fra FØR åpning og frem til vi stengte. Det ble solgt over 300 bubble tea🧋😳 Det hadde vi ikke regnet med😳😊❤️ Vi beklager så meget for noe venting! To første timene tok det litt tid å få «flow’n»/system på plass, men etter det tok det ca. 1 minutt for å lage en bubble tea😊 Når maskinene og full utstyr er i Norge om ca. 2 uker, vil det ta ca. 30 sekunder å lage en bubble tea😊 I dag har det gått mye bedre så langt😊 Håper mange har vært fornøyde med det vi har levert hittil🙏🏽❤️TUSEN TAKK for så mye støtte og håper vi sees igjen🙏🏽❤️😊 For meny av bubble tea, sushi og asian streetfood, vennligst klikk på denne linken —>http://www.weorder.xyz/baeng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *